Disco feestje

Een kinderdisco feestje is voor alle leeftijd een leuk themafeest. Zo kunt u bijvoorbeeld een ruimte of zaal afhuren, wanneer het een groot kinderfeest is. Maar wanneer u thuis genoeg ruimte heeft of geen dure zaal wilt afhuren, kan het ook prima thuis. In de zomer kunt u een partytent opzetten en de tuin versieren met verlichting.

Kinderdisco thuis 

Een kinderdisco is heel eenvoudig thuis te organiseren. Ruim bijvoorbeeld uw garage of woonkamer leeg, haal de stereo-installatie van zolder en zet een discolamp neer. In principe hoeft een kinderdisco feestje dus helemaal niet veel moeite en tijd te kosten. Zo kunt u ook de uitnodiging in een disco-thema versturen en de traktatie bijvoorbeeld in de vorm van een microfoon maken. Koop een paar goedkope T-shirtjes en laat de kinderen deze zelf versieren, of laat de kinderen al verkleed met een flitsende outfit naar het feest toe komen. Wanneer de kinderen oud genoeg zijn, kunt u ze eventueel zichzelf en elkaar schminken of opmaken.

Karaoke feestje

In het thema van een kinderdisco feestje, kunt u ook een karaoke organiseren. Er zijn speciale kinder karaoke sets verkrijgbaar, of misschien kunt u deze ergens lenen of huren. Laat de kinderen met hun favoriete liedjes meezingen, en maak er een wedstrijd van.

U kunt allemaal lekkere hapjes en snacks maken en maak een cd met de leukste kinderliedjes. Wilt u een kinder karaoke set kopen of andere benodigdheden voor een kinderfeest? Klik dan snel op het kopje 'Benodigdheden' om wat inspiratie op te doen en alle spullen tijdig in huis te halen!

Terug naar overzicht