Modellen kinderfeestje

Modellen kinderfeestje

Zoekt u iets speciaals voor het kinderfeestje van uw dochter? Wilt u eens wat anders dan een speurtocht door het bos of picknicken? Organiseer dan een modellenkinderfeestje voor uw dochter! Tijdens dit feestje kan uw dochter zich samen met haar vriendinnen optutten, hun mooiste kleding aantrekken om vervolgens een fotoshoot met de hele groep te doen. Een fotoshoot op een kinderfeestje is een leuk idee, want welk kind wilt er nou geen fotomodel zijn voor één dag? Een voordeel van zo'n fotoshoot is dat het niet afhankelijk is van het aantal kinderen dat op het kinderfeestje komt, het kan namelijk met een kleine én grote groepen.

Fotoshoot kinderfeestje

Bij een fotoshoot denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan een kinderfeestje, maar toch kan dit een hele leuke dagbesteding zijn. U kunt dit bijvoorbeeld boeken bij een fotostudio, maar als u creatief en vindingrijk bent kunt u dit thuis natuurlijk ook zelf nabootsen. Hang bijvoorbeeld een wit doek voor de muur en gebruik uw eigen camera om de foto's te maken. Haal de verkleeddoos van zolder en laat de kinderen voor een dag uw hakken en sierradendoos gebruiken. De kinderen hebben ongetwijfeld een super dag! 

Extra leuk is dat de kinderen tijdens een fotoshoot op een kinderfeestje dus gelijk een blijvende herinnering aan dit té gekke feest hebben. Zo kunnen de mooiste foto's gedeeld worden met alle kinderen, en kunt u ze thuis inlijsten.

Laat de kids voor een dag model zijn tijdens een modellenkinderfeestje! Als extra activiteit in het thema modellenfeestje kunt u bijvoorbeeld kinderen zelf kleding laten ontwerpen op papier, zo wordt dit het ultieme kinderfeestje voor de modellen in spé. De kinderen zullen zich gegarandeerd vermaken!

Terug naar overzicht