Taart (bestellen)

Taart (bestellen)

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk taart! Ook hier zijn verschillende mogelijkheden voor, u kunt deze zelf maken, bijvoorbeeld op de dag zelf als activiteit met de kinderen of van te voren, of u kunt een taart bestellen. Daarnaast kunt u ook nog een workshop volgen met de kinderen, vooral leuk voor de iets oudere kinderen, waarin ze zelf leren om taarten te bakken en te versieren. 

Taarten versieren

Een taart versieren is voor ieder kind een feest, zo kunnen ze tussendoor al stiekem van de versiering snoepen en ervoor zorgen dat de lekkerste versiering op de taart terecht komt. Wanneer u zelf een taart maakt zorgt u er ook voor dat u altijd een unieke taart op het kinderfeestje heeft, die u daarna gezamenlijk kunt opeten. Koop bijvoorbeeld meerdere minitaartjes, en laat de kinderen deze in groepjes van 2 versieren.

Taart met of zonder oven

Een taart hoeft niet altijd in de oven, dit kost namelijk vaak veel tijd. Gelukkig zijn er genoeg opties van taarten die u kunt maken zonder een oven te gebruiken. Heeft u geen oven of kost het bakken u teveel tijd? Maak dan eens een taart die niet in de oven hoeft. Zo kunt u een pannenkoekentaart, Nutella cheesecake of een MonChou taart maken. Een taart voor een kinderfeestje hoeft niet veel werk te kosten!

Taart bestellen

Is een taart bakken toch teveel moeite? U kunt ook een taart bestellen, tegenwoordig zijn er de mooiste creaties verkrijgbaar. Zo kunt u voor bijna elk thema wel een taart laten maken, en kunt u zelf de smaak van de taart kiezen. 

Terug naar overzicht